personal branding

Film is het perfecte medium om jezelf als professional te presenteren aan je doelgroep of potentiële werkgever. Het helpt enorm als je jezelf snel, persoonlijk, krachtig en weloverwogen in the picture wilt spelen.

Een filmisch portret bestaat uit een interview en een specifieke beeldlijn. In het interview vertel je over jezelf, je business, je vak, je motivatie en de toegevoegde waarde die jij je klant biedt. Daarnaast ontwikkelen we een zorgvuldig gekozen beeldlijn die exact de look and feel geeft die hoort bij wie je bent en waar je voor staat.

Je kunt kiezen tussen verschillende lengtes, kort en ‘snappy’ voor instagram, medium voor linkedin of langer en meer documentair voor bijvoorbeeld een potentiële werkgever of als introductie bij een presentatie. De large basis film kost € 1.500,–. Vervolg versies worden in overleg op basis van uurtarief gemaakt. Hier 2 voorbeelden.

Hier een ‘large’ voorbeeld, gemaakt voor communicatie adviesbureau de C-Sleutel.

Een fim voor Wild-Catch, een organisatie die bijvangst uit de visserij die normaal wordt weggegooid, gebruikt als basis voor het bereiden van culinaire producten.