video feedback

Video feedback is in de loop van de jaren min of meer toevallig ontstaan, eigenlijk als een nevenproduct. Tijdens de vele uren interviewen die ik inmiddels achter de rug heb, bleken de interviews naast hun marketingwaarde, vaak ook heel waardevol voor de geïnterviewde zelf. Als moment van reflectie en duiding.

Het komt natuurlijk niet vaak voor dat je ruim een uur voor de camera bevraagd wordt over je motivaties, talenten, wensen en ambities. Tijdens het interview ga ik graag ‘diep’ omdat ik precies wil weten wat iemand drijft zodat we die onderscheidende waarde in de marketing kunnen benutten.

Veel mensen ervaren het materiaal achteraf ook voor zichzelf als verhelderend en inzicht verschaffend. Waardevol voor het structureren van hun werkzaamheden of voor hun persoonlijke ontwikkeling. Om ook die waarde te benutten, bied ik video feedback aan. Gefilmde interviews waarbij iemands onderzoeks- of hulpvraag centraal staat. Op basis van een of meerdere interviews wordt uiteindelijk een persoonlijke film gemaakt, die voor de geïnterviewde de functie heeft van ‘ankerpunt’ of als bron van inspiratie. Van marketing doeleinden is dan verder geen sprake.

Studio 2

Studio Soulmade Movies